Έκρηξη σε σκάφος με έναν 31χρονο τραυματία

14/12/2020 | 09:24

 

 

Έκρηξη σημειώθηκε χθες το απόγευμα (13/12) στο μηχανοστάσιο του σκάφους «Μαρτίνεζ» που βρισκόταν στην προβλήτα 7 στη μαρίνα Αλίμου.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε ένας 31χρονος αλλοδαπός που βρισκόταν πάνω στο σκάφος και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ για προληπτικές εξετάσεις.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το σκάφος ανελκύστηκε και μεταφέρθηκε στον χερσαίο χώρο της μαρίνας, όπου  του απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Ο νόμιμος εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας συνελήφθη από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου.

(φωτογραφία αρχείου)

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ