Τροχαίο ατύχημα για τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη που τραυματίστηκε

10/01/2021 | 21:43

 

 

Τροχαίο ατύχημα για τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Παπανδρέου, που τα τελευταία χρόνια ζει στη Μεγαλόνησο, ενεπλέκακη το απόγευμα της Κυριακής σε ατύχημα όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε, κάτω απο άγνωστες συνθήκες εξατράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο 38χρονος ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, μόνος του στο αυτοκίνητο και το τροχαίο σημειώθηκε στη θέση Σταλίδα ανάμεσα στα Μάλλια και τη Χερσόνησο. Ο Ανδρέας Παπανδρέου τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι, ωστόσο για προληπτικούς λόγους μετεφέρθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο οπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μακρόν: Οι δράσεις της κυβέρνησης Νετανιάχου στη Λωρίδα της Γάζας «συνιστούν ντροπή»

Πληρωμές: Ποιοι πάνε ταμείο μέχρι την Παρασκευή

Πάτρα: Εκδήλωση για τα Τέμπη με ομιλήτρια την Μαρία Καρυστιανού

Καθησυχαστικοί οι επιστήμονες για τα 6,1 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Κάσου – Καμία σύνδεση με τους σεισμούς σε Σαντορίνη και Τουρκία

To Χάρβαρντ επεκτείνει τη μήνυσή του κατά της κυβέρνησης Τραμπ 

Eurovision 2025: Οι δέκα χώρες που πάνε τελικό – Η Κύπρος δεν πήρε το εισιτήριο

Mε ένταλμα από τις δικαστικές αρχές Αγρινίου καταζητείται γνωστός «βιρτουόζος» του κλαρίνου

LaLiga: Νίκη για τη Σεβίλλη μετά από 8 αγωνιστικές