Συλλήψεις για την επίθεση στο γραφείο του Αυγενάκη

27/02/2021 | 15:50

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας ekriti.gr, έγιναν αρκετές προσαγωγές στο Αστυνομικό Μέγαρο, εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις, καθώς ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή των δύο ανδρών στην επίθεση. Σε συνέντευξή του ο κ. Αυγενάκης, έκανε λόγο για “ομάδα που κρύφτηκε πίσω από την ανωνυμία που τους δίνει η κουκούλα ή το κράνος τους”.

“Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται ούτε εκβιάζεται από τέτοιες συμπεριφορές. Όλος ο κόσμος, όλο το υγιές κομμάτι της κοινωνίας που βλέπει τέτοιου είδους αντιδράσεις κάθε άλλο παρά τρομοκρατείται ή κάνει δεύτερες σκέψεις” τόνισε ο Υφυπουργός.

Η επίθεση σημειώθηκε την Παρασκευή, όταν περίπου δέκα άτομα εισέβαλαν στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού και βουλευτή της ΝΔ, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και προχώρησαν σε εκτεταμένες ζημιές ως ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της