Κρίσιμες ώρες για τον Δημήτρη Κουφοντίνα: Αρνήθηκε τον ορό ενυδάτωσης

23/02/2021 | 14:33

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας κάνει απεργία πείνας εδώ και περίπου 1,5 μήνα με την κατάσταση της υγείας του να είναι σοβαρή.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα σελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου «ο απεργός πείνας Δημήτρης Κουφοντίνας (46 μέρες σήμερα, μόνο με νερό, να μην το ξεχνάμε), αρνήθηκε να του τοποθετηθεί νέος ορός ενυδάτωσης (μόλις είχε τελειώσει ο προηγούμενος). Στην προσπάθεια (όχι βίαιη) των γιατρών να τοποθετήσουν νέο ορό, τράβηξε αποφασιστικά το χέρι του και τους είπε “τέλος”».

«Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μια ανάσα πριν από το θάνατο, δείχνει την παλικαριά του. Ξέρουμε τους βασανιστές του. Οι ίδιοι θα είναι και οι δολοφόνοι του, αν δεν κάνουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ δεκτό το αίτημά του» αναφέρεται.

Βασιλόπιτα ζέβρα
30/12/2025 | 20:58

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα