Καπραβέλος: Φόβος και τρόμος οι μεταλλάξεις του κορονοϊού

06/03/2021 | 11:52

Την μεγάλη του ανησυχία για τις μεταλλάξεις του κορονοϊού εκφράζει ο Διευθυντής Β’ ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καπραβέλος τόνισε πως από Απρίλη θα αρχίσει η ύφεση της πανδημίας στη χώρα μας.

Ωστόσο οι μεταλλάξεις είναι ο φόβος και το τρόμος των ειδικών, και συγκεκριμένα το αν αυτές μπορούν να κερδίσουν το εμβόλιο.

Μέχρι στιγμής πάντως, το εμβόλιο βγαίνει… κερδισμένο.

«Η επιστήμη θα προσαρμοστεί, αλλά θα πάρει χρόνο. Kαλό είναι να αποφεύγουμε τη διασπορά και να ελέγξουμε τις αλυσίδες μετάδοσης για να μπορέσουμε τελικά να εκριζώσουμε τον ιό» είπε ο κ. Καπραβέλος.

Οι μεταλλάξεις όπως είπε παίζουν ρόλο στην αύξηση των κρουσμάτων, και πρέπει να περιοριστεί η κινητικότητα και ο συνωστισμός, και σε παρέες αλλά και στα ΜΜΜ.

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ