Αλλοδαπός πέρασε τον Έβρο με δυόμισι κιλά ηρωίνης

22/03/2021 | 11:10

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι απόπειρες εισαγωγής σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου, ωστόσο οι ελληνικές αστυνομικές υπηρεσίες καραδοκούν και τις αποτρέπουν, όπως έγινε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή του Σουφλίου.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος εντοπισμού που είχε μαζί του το κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου εντόπισε στην παραποτάμια περιοχή έναν αλλοδαπό που είχε περάσει παράνομα στη χώρα με σκοπό να εισάγει δύο συσκευασίες που είχε κρυμμένες στην τσάντα του και περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους δυο κιλών και 320 γραμμαρίων.

Ο αλλοδαπός ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για εισαγωγή ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στην ελληνική επικράτεια. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν θα παρέδιδε σε κάποιον την ηρωίνη ή σκόπευε να την διακινήσει ο ίδιος.

protothema.gr

Γερμανία: «Σείστηκε» η «Allianz Arena» στο αντίο του Μίλερ

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Σεπόλια: «Του έριξαν δύο φορές και φύγανε» λέει ο πατέρας του 17χρονου που τραυματίστηκε στους πυροβολισμούς

Περπάτημα: Πόσα λεπτά την ημέρα μας βοηθούν να χάσουμε τα έξτρα κιλά;

ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 104 νεκροί από τις πλημμύρες στις όχθες της λίμνης Τανγκανίκα

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Ισοπαλία στο πορτογαλικό ντέρμπι με «μαγικό» Βαγγέλη Παυλίδη

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους