Συνελήφθη στην Καλλιθέα 40χρονος που είχε εμπλακεί στη δολοφονία των αστυνομικών στο Ρέντη το 2011

08/04/2021 | 11:18

Εξελίξεις είχαμε τις τελευταίες ώρες όσον αφορά τη δολοφονία των δύο αστυνομικών στο Ρέντη, τον Μάρτιο του 2011. Για την υπόθεση που έχει κλείσει ήδη δέκα χρόνια συνελήφθη ένας 40χρονος για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Το όνομα του εν λόγω άνδρα είχε συμπεριληφθεί στη δικογραφία για τη δολοφονία των δύο ειδικών φρουρών την άνοιξη του 2011 στο Ρέντη κατά τη διάρκεια καταδίωξης συμμορίας, η οποία είχε διαπράξει ληστεία σε περιοχή της δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με το Mega, φαίνεται ότι το συγκεκριμένο άτομο ήταν εκείνο το οποίο είχε προμηθεύσει τη συμμορία με κλεμμένο αυτοκίνητο για τη ληστεία.

 

Υπενθυμίζεται ότι, τον προηγούμενο Οκτώβριο ο Άρειος Πάγος κλήθηκε να κρίνει την αίτηση αναίρεσης του καταδικασμένου σε δις ισόβια και 66 χρόνια για τη δολοφονία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη.

newsbeast

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος