Μένιος Φουρθιώτης: Ειδική διατροφή και συνδρομητική τηλεόραση στο… κελί του – Δεκτά τα αιτήματά του

28/05/2021 | 07:38

 

 

Δεκτά έκανε τα αιτήματα του Μένιου Φουρθιώτη το δικαστικό συμβούλιο της φυλακής.

Ο πρώην παρουσιαστής θα μπορεί να παρακολουθεί συνδρομητική τηλεόραση και να απολαμβάνει ειδική διατροφή στο κελί του στον Κορυδαλλό.

Ειδικότερα, το δικαστικό συμβούλιο ενέκρινε το αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη να μπορεί να έχει πρόσβαση σε ειδική διατροφή λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, και πλέον δεν θα σιτίζεται από την κουζίνα της φυλακής.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ALPHA, κάθε εβδομάδα ένα συγγενικό του πρόσωπο που θα ορίσει ο ίδιος θα του φέρνει συγκεκριμένα τρόφιμα, τα οποία θα μπορεί να συντηρεί σε ψυγειάκι στον θάλαμό του και να τα ζεσταίνει στον κοινόχρηστο φούρνο.

Συνδρομητική τηλεόραση

Παράλληλα, θα έχει πρόσβαση σε συνδρομητική τηλεόραση σε δύο πλατφόρμες για δορυφορικά κανάλια.

Σημειώνεται πως πριν από μερικά 24ωρα, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ προσκόμισε και τα σχετικά έγγραφα.

Ωστόσο, η πρόταση του εισαγγελέα Πρωτοδικών ήταν απορριπτική, που σημαίνει πως ο κ. Φουρθιώτης θα παραμείνει προφυλακισμένος καθώς στο σκεπτικό τονίζεται πως νοσήματα σαν του κ. Φουρθιώτη δεν καθιστούν αναγκαία μια αποφυλάκιση.

https://www.in.gr/

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»