Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Χάρης Χουρμούζης

11/08/2021 | 09:26

Έφυγε από τη ζωή ο σχεδιαστής μόδας Χάρης Χουρμούζης, ο οποίος αποτελούσε το ένα από τα δύο μέλη του σχεδιαστικού διδύμου “Χάρης και Άγγελος” που μεσουρανούσε τις δεκαετίες των 80′ς και των 90′s.

 

Η είδηση του θανάτου του, την οποία γνωστοποίησε μέσω Instagram η Χριστίνα Πολίτη, προκάλεσε θλίψη στον χώρο της μόδας.

 

“Χαρούμενοι, σπίτια μας το περασμένο καλοκαίρι, με τον Νικ να κάνει το καθιερωμένο του photo bombing.. Χάρη μου, αφήνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενό. Η ευγένεια, η κομψότητα, η ευαισθησία και το ταλέντο σου δεν υπάρχουν πια σε αυτόν τον κόσμο. Μεγάλη μου τιμή η φιλία μας , ανεκτίμητης αξίας οι κουβέντες μας …” έγραψε η δημοσιογράφος.

 

ΠΗΓΗ

Το βιβλίο «Ιωάννης Καποδίστριας, δόξα και μοναξιά» παρουσιάζεται στην Πάτρα

Κηδεύονται στην Πάτρα

Πάτρα: Τριπλή εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη

Πάνω από 1 κιλό ηρωίνη “ξετρύπωσαν” οι αστυνομικοί στο Αίγιο – Καίριο “χτύπημα” των Αρχών

Νίκος Παπαδόπουλος: «Βανδάλισαν την πίστη ενός ολόκληρου λαού»

Πειραγμένες αντλίες – Νοθευμένα καύσιμα: Πώς γίνεται η κομπίνα

Ο παίκτης που κατέληξε στο νοσοκομείο από χτύπημα οπαδού στο Σαραβάλι: «Ήμασταν στο ίδιο λύκειο, θα το πάω μέχρι τέλους!»

Πόσο ζουν τα χρυσόψαρα; Πώς να βοηθήσετε το ψάρι σας να ζήσει πολύ