Επίθεση με βιτριόλι – Στο δικαστήριο η Ιωάννα – Μία «ανάσα» από την απόφαση

26/10/2021 | 10:20

 

 

Λίγο πριν τις 9, το πρωί της Τρίτης, έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τη συνέχεια της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι, η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Η δίκη συνεχίζεται σήμερα με την αγόρευση των συνήγοροι πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης.

Οι δύο πλευρές θα δώσουν μία τελευταία «μάχη» ώστε η μεν πρώτη να πείσει το δικαστήριο να καταδικαστεί η κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, η δε δεύτερη να πετύχει την καταδίκη της σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Μετά τις αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης, αναμένεται η πρόταση του εισαγγελέα επί της ποινής της κατηγορουμένης και εν συνεχεία η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να χρειαστούν ακόμη και δυο συνεδριάσεις μέχρι να πέσει η αυλαία της πολύκροτης δίκης.

https://www.in.gr/

ΠΑΟΚ: «Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ο προπονητής μας»

“Κουνιέται” συνεχώς η γη στην Κάτω Αχαΐα – Καταγράφηκαν περισσότερες από 12 δονήσεις

Τραγωδία στην Κολομβία: 11 νεκροί από ανατροπή λεωφορείου σε φοιτητική εκδρομή

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ προσφέρει διέξοδο και προοπτική για μια πραγματικά ανθρώπινη κοινωνία

Ξανά μπαμπάς ο Μπόρις Τζόνσον

Δύο κρασιά του οινοποιείου Ρούβαλη στη λίστα του GREAT GREEK WINES

Αρκτούρος: Μύθοι και αλήθειες για τους λύκους στην Πάρνηθα μετά την απόφαση για άμεση απομάκρυνση τους

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Κυριακή 25 Μαΐου