Πέθανε τα ξημερώματα από κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

14/12/2021 | 07:35

 

 

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 72 ετών ο Γιώργος Τράγκας το πρωί της Τρίτης, έχοντας δώσει μάχη με τον κορωνοϊό, όντας ανεμβολίαστος, στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, είχε μπει χθες σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς επιδεινώθηκε και η νεφρική του λειτουργία. Ο κ. Τράγκας είχε μια καρδιακή επιπλοκή η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ. Τελικά δεν άντεξε με αποτέλεσμα να καταλήξει τα ξημερώματα. 

https://www.protothema.gr/

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Σωτηρία»

Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης  covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου.

Νικόλαος Νιάρχος: Ο εγγονός του Σταύρου Νιάρχου παντρεύεται – Το προσκλητήριο και οι λεπτομέρειες

Aγριογούρουνο “έκοβε” βόλτες στον Διόνυσο!

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Καμπελά, ανακοινώνεται η παραμονή Γκαρθία και Μπιανκόν

Κέρκυρα: Απεγκλωβισμός εργάτη από δύσβατη χαράδρα

Εκλογές στη Ρουμανία: Tα exit polls δείχνουν επικράτηση του φιλοευρωπαίου Νταν

Τι κρύβει η χειραψία Ερντογάν – Μακρόν

Klavdia: Η Σάττι αποθέωσε την τραγουδίστρια για την επιτυχία της στη Eurovision – «Φωνή αγγέλου»

Συλλυπητήρια του Δημάρχου για την απώλεια του Γιάννη Λαζαρίδη