Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακίστηκε ο Αιγύπτιος που κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του

05/01/2022 | 15:53

Προφυλακίστηκε ο 33χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος κακοποίησε και κράτησε όμηρο την πρώην σύντροφό του, στο διαμέρισμά του στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο δράστης είχε οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή για την απολογία του.

 

Αμέσως μετά, οι Αρχές αποφάσισαν την προφυλάκισή του για την σοκαριστική υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Ο δράστης κατηγορείται όχι μόνο για το αδίκημα της αρπαγής, αλλά και της απόπειρας ανθρωποκτονίας μετά την συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του.

Βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο, ο κατηγορούμενος ψέλλισε: “Ζητώ συγγνώμη από εσάς και από όλον τον κόσμο…”.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος μετέδιδε live στα social media τον άγριο ξυλοδαρμό της 31χρονης, απειλώντας να ανατινάξει ολόκληρη την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.

 

ΠΗΓΗ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε