Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Διαλυνά για το κύκλωμα μαστροπείας

24/01/2022 | 11:59

Ραγδαίες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στο κύκλωμα μαστροπείας

Μέσα στις επόμενες ώρες θα καταθέσει στις Αρχές, στοιχεία που έχει συγκεντρώσει και τα οποία αφορούν εκμετάλλευση γυναικών από κυκλώματα μαστροπείας, είπε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος συμμετέχει επικουρικά στην υπεράσπιση της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη.

Ο δικηγόρος προανήγγειλε ηχηρές αποκαλύψεις για εμπλοκή και κραταιών προσώπων σε τέτοιου είδους κυκλώματα εκμετάλλευσης γυναικών, μέσω και πριβέ πάρτι με υψηλές αμοιβές, τα οποία όπως είπε θα καταθέσει στην Εισαγγελία.

Πρόσωπα υπεράνω υποψίας

«Το κύκλωμα εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα, δεν μπορώ να σας πω πολλές λεπτομέρειες, αλλά οι πληροφορίες είναι συγκλονιστικές, ως προς τα πρόσωπα, μερικά εκ των οποίων είναι υπεράνω υποψίας» είπε ο κ. Διαλυνάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ονόματα, πρόσωπα και τρόπος λειτουργίας (σ.σ. σχετικά με τον τρόπο που ψάρευαν τα κορίτσια) αναμένεται να βγουν τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τον κ. Διαλυνά.

Διαβάστε επίσης: Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Νέος γύρος καταθέσεων από σήμερα – Εν’ αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης

Ερωτηθείς για το ονόματα υπεράνω υποψίας ο κ. Διαλυνάς αναφέρθηκε κυρίως στα επαγγέλματα που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι.

Μάλιστα, επεσήμανε με νόημα ότι κοινωνοί των στοιχείων του θα γίνουν απευθείας ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο Προϊστάμενους του Εφετείου, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν ενδείξεις για συγκάλυψη.

 

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ