Σοκαριστικό τροχαίο στη Βούλα – Νεκρός ο αδερφός της βουλευτή, Κατερίνας Μονογυιού – Εικόνες που κόβουν την ανάσα (BINTEO)

13/01/2022 | 22:11

Νεότερη Ενημέρωση:

Σε ό, τι αφορά την ταυτότητα του οδηγού της Ferrari, υπήρχε εξαρχής καταιγισμός πληροφοριών, ωστόσο έχει επιβεβαιωθεί πως πρόκειται για τον αδερφό της βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνας Μονογιού. Στις εικόνες φαίνεται το μοιραίο όχημα να έχει πάρει και φωτιά, ενώ σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται τι… απέμεινε. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρχική Ανάρτηση:

Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/1) στη Βούλα, με αποτέλεσμα έναν νεκρό οδηγό.

Έπειτα από μια σφοδρή σύγκρουση, μια Ferrari τυλίχθηκε στις φλόγες. Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. 

Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του οδηγού, η οποία είναι τραυματισμένη αλλά έχει τις αισθήσεις της.

 

 

Το περιστατικό έλαβε σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της Παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Τραγική ειρωνεία, είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε αγοράσει μόλις σήμερα το υπερπολυτελές σπορ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα εξετράπη της πορείας του προς τα αριστερά και από την πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, στο συμβάν δεν εμπλέκεται άλλο όχημα.

Ωστόσο, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και εξετάζονται οι κάμερες της Τροχαίας στην περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

με πληροφορίες από iefimerida.gr

 

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Παρέμβαση Κασσελάκη για τον 18χρονο Μάριο – Ιταλοί αυτοδιοικητικοί στο πλευρό της μητέρας του

Πάτρα: Δύο πορείες το απόγευμα για το Πολυτεχνείο – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων