«Σύρραξη» σε σπίτι Ρομά – Μέχρι κάγκελα πετούσαν στους αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο

31/01/2022 | 18:20

Χαμός έγινε μετά τις 3:00 το μεσημέρι της Δευτέρας στη νότια πλευρά της Λαμίας, όταν πήγε η Αστυνομία στο σημείο όπου βρίσκονται τα σπίτια των Ρομά, για να κάνει έλεγχο σε ένα από αυτό.

Σύμφωνα με το lamianow η ασφάλεια μπήκε στο σπίτι για να κάνει έρευνα, μετά από πληροφορίες που είχε στη διάθεσή της. Η κίνηση αυτή φαίνεται ότι ξεσήκωσε τους υπόλοιπους Ρομά, οι οποίοι μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι.

Υπό το φόβο του προπηλακισμού και των επεισοδίων εις βάρος των αστυνομικών, κλήθηκαν περισσότερες δυνάμεις της αστυνομίας στο σημείο. Όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα, Ρομά δεν δίστασαν να κόψουν ακόμα και τα κάγκελα του σπιτιού και να τα πετάξουν εναντίον στους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο συνοδεία εισαγγελικού λειτουργού.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»