Τέσσερις νέες συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη – Εντάλματα για ακόμη έξι άτομα

06/02/2022 | 19:29

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη. Πριν από λίγο έγιναν τέσσερις νέες συλλήψεις για την υπόθεση. Προηγουμένως, είχαν εκδοθεί 10 εντάλματα σύλληψης για τη φονική επίθεση κατά του Άλκη και της παρέας του, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

 

Δηλαδή, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων έξι ατόμων που συμμετείχαν στη δολοφονία.

Υπενθυμίζεται, ότι έχει ήδη συλληφθεί ένας 23χρονος αλβανικής καταγωγής, που κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη και αύριο, Δευτέρα, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

 

Σε επίσημη ανακοίνωση, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής:

“Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) Εντάλματα σύλληψης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση”.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος