Σοκ στη Μεσσήνη: Επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη – Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο – Προσαγωγή υπόπτου

10/08/2022 | 20:55

ΝΕΟΤΕΡΑ: Μία προσαγωγή

Σε μία προσαγωγή έχουν προχωρήσει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Αστυνομικές Αρχές έπειτα από την επίθεση σε βάρος της 49χρονης γυναίκας.

 

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: Επίθεση με χημικό υγρό δέχθηκε μια 49χρονη στην περιοχή Ανάληψη στη Μεσσήνη.

Σύμφωνα με το best tv η γυναίκα δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό από άγνωστο δράστη ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο (στο μάτι) στην οφθαλμολογική κλινική του ΓΝ Καλαμάτας.

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης  στην περιοχή Ανάληψης η 49χρονη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά και όταν έφτασε στο σημείο επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης που εργάζεται.

Τότε δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Αφού δεν κατάφερε να την ακινητοποιήσει εν τέλει τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, εκτός κινδύνου ζωής αλλά με σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού.

Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

ΠΗΓΗ

 

Εγκαίνια της 4ης Πανελλήνιας Έκθεσης Εικαστικών των ΚΔΑΠΑμεΑ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πώς περνάει με τον γιο του, Πάρη στην Αθήνα

Αγίου Πνεύματος 2025: Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ, μαγαζιά και τράπεζες

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος στην”καρδιά” της Ευρώπης

Σχολιασμός θεμάτων Φυσικής, Ιστορίας και Αρχών Οικονομικής Θεωρίας από το φροντιστήριο “Επιλογή Γνώσης”

Διαδραστικό παιχνίδι με τα παιδιά στο Πολύεδρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αγαμέμνων: Ο κύκλος του αίματος – Όταν η τραγωδία συναντά την προχειρότητα