Τραγωδία: Νεκρή 30χρονη – Πνίγηκε την ώρα που έτρωγε

17/12/2022 | 10:55

Συνέβη τα ξημερώματα στο Ρέθυμνο. Η 30χρονη κοπέλα έτρωγε με την παρέα της όταν ξαφνικά δε μπορούσε πια να αναπνεύσει.

Σύμφωνα με το ekriti, το κακό έγινε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα. Η 30χρονη μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Ρεθύμνου. Ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. 

Η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από ανακοπή καρδιάς, εξαιτίας απόφραξης του αεραγωγού. Εκτιμάται δηλαδή ότι ποσότητα φαγητού στάθηκε στο λαιμό της με συνέπεια να μην μπορεί να αναπνεύσει και να επέλθει ο θάνατος.

Η είδηση του θανάτου της έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, την οικογένεια και τους φίλους που ήταν μαζί της καθώς όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

 

ΠΗΓΗ

 

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου