Άλκης Καμπανός: Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του – Καταθέτουν μάρτυρες

16/02/2023 | 08:41

 

Ο Άλκης Καμπανός δολοφονήθηκε μετά από επίθεση τουλάχιστον 12 ατόμων, με την οικογένειά του να ζητά δικαίωση.

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται για 9η μέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη των 12 κατηγορουμένων για το άγριο οπαδικό επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης Καμπανός και να τραυματιστούν οι δύο φίλοι του.

Ποιοι θα καταθέσουν

Μετά την επί τριήμερο εξέταση του αστυνομικού του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβουν διαδοχικά ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου που διέρχονταν τυχαία από το σημείο τέλεσης του εγκλήματος και η πορεία τους ανακόπηκε, όταν βρέθηκαν μπροστά τους τα δύο από τα τρία αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι.

Οι μάρτυρες θα κληθούν να περιγράψουν όλα όσα είδαν κατά την εξέλιξη του φονικού επεισοδίου μέχρι τη στιγμή της αποχώρησης των δραστών. Οι ίδιοι, όπως φαίνεται από βίντεο κινητού τηλεφώνου, αναχώρησαν λίγο μετά τη διαφυγή των κατηγορουμένων, ακολουθώντας την πορεία του δεύτερου αυτοκινήτου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://www.in.gr/latestnews/

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Σεπόλια: «Του έριξαν δύο φορές και φύγανε» λέει ο πατέρας του 17χρονου που τραυματίστηκε στους πυροβολισμούς

Περπάτημα: Πόσα λεπτά την ημέρα μας βοηθούν να χάσουμε τα έξτρα κιλά;

ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 104 νεκροί από τις πλημμύρες στις όχθες της λίμνης Τανγκανίκα

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Ισοπαλία στο πορτογαλικό ντέρμπι με «μαγικό» Βαγγέλη Παυλίδη

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους

Εκλογές σήμερα στην Αλβανία – Ο Έντι Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία