Νεκρός εντοπίστηκε αγνοούμενος ψαροντουφεκάς – “Σφήνωσε” σε βράχια

19/03/2023 | 10:02

 

Ο ψαροντουφεκάς βρέθηκε εγκλωβισμένος χωρίς τις αισθήσεις του, σε βραχώδη περιοχή.

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό αγνοούμενου ψαροντουφεκά. Ο 69 χρονος βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στην θάλασσα, στον Μαραθώνα.

Μετά από ενημέρωση και κινητοποίηση των αρχών, οι άνδρες του Λιμενικού τον εντόπισαν, εγκλωβισμένο και χωρίς τις αισθήσεις του, σε βράχια μέσα σε κόλπο στη θαλάσσια περιοχή «Ραμνούντα».

Η σορός του 69χρονου ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στον λιμάνι  Αγίας Μαρίνας. Στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αττική »ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, για περιστατικό αγνοούμενου 69χρονου ημεδαπού υποβρύχιου αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή »ΡΑΜΝΟΥΝΤΑ» του Δήμου Μαραθώνα Ν. Αττικής.

Άμεσα, τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή έσπευσαν ένα (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και ιδιώτης δύτης.

Ο 69χρονος εντοπίστηκε από το περιπολικό σκάφος Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. εγκλωβισμένος χωρίς τις αισθήσεις του, σε βραχώδη περιοχή εντός κολπίσκου, περί τα 300 μ. νότια από την περιοχή Αγίας Μαρίνας Ραμνούντας, περισυνελέγη με τη συνδρομή του ιδιώτη δύτη και μεταφέρθηκε στον λιμένα Αγίας Μαρίνας. Στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αττική »ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

https://www.in.gr/

Μηχανική βλάβη σε σκάφος αναψυχής 

Παράταση ως το 2026 στην εξώδικη επίλυση με «κούρεμα» προστίμων έως 75%

Με μηνιγγίτιδα και Γκιλαίν Μπαρέ δύο παιδάκια στο ΠΓΝΠ

Συνελήφθη εργαζόμενος ξενοδοχείου στα Χανιά για απόπειρα ασέλγειας σε 17χρονο

Συγκρούστηκαν δύο λεωφορεία στη Λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα – Τουλάχιστον 10 τραυματίες, ανάμεσά τους και ανήλικος

Ο γιατρός του Ντιόγκο Ζότα αποκάλυψε τις τελευταίες ώρες του σταρ της Λίβερπουλ – «Ταξίδεψε νύχτα για να αποφύγει τη ζέστη»

Αχαΐα: Γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα

Τι πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όταν πάτε βόλτα με τον σκύλο σας τις μέρες που έχει ζέστη