Ηλικιωμένος χτυπούσε και έσερνε το εγγόνι του στο πεζοδρόμιο

20/03/2023 | 12:44

Αποτρόπαιες εικόνες εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Λάρισας, με πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο και ένα μικρό παιδί.

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το συμβάν έγινε επί της οδού Κύπρου στη διασταύρωση με την Παναγούλη στις 2:30 περίπου, όταν ηλικιωμένος άντρας (κατά μαρτυρίες ο παππούς) άρχισε να χτυπάει ένα μικρό παιδί και να το σέρνει στο πεζοδρόμιο.

Παρά τις παραινέσεις των περαστικών να σταματήσει, ο ίδιος συνέχισε να συμπεριφέρεται με βάναυσο τρόπο στο παιδί. Ωστόσο, εκείνη την ώρα διερχόμενο περιπολικό αντιλήφθηκε το συμβάν και σταμάτησε στο σημείο.

Σε κατάσταση σοκ το παιδάκι

Ο αστυνομικός ακινητοποίησε τον ηλικιωμένο, ενώ η συνάδελφός του προσπαθούσε να καθησυχάσει το μικρό παιδί που ήταν σε κατάσταση σοκ, όπως μεταδίδει το onlarissa. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφθασαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και η γιαγιά του παιδιού, με τους τρεις να επιβιβάζονται σε περιπολικό.

Τραγική λεπτομέρεια  -σύμφωνα με την μαρτυρία των ανθρώπων που σοκαρισμένοι παρακολούθησαν το περιστατικό- είναι ότι το μικρό παιδί φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας

Σοκ στο Μεξικό: Δολοφόνησαν σε live μετάδοση υποψήφια δήμαρχο και άλλους 3 ανθρώπους

X. Μπονάνος: Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Ψωφίδας

ΚΕΔΗΠ: Ανοικτή η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα του Κόμβου Εκπαίδευσης

 Σαλάτα του Καίσαρα με σολομό

Πάτρα: Κηδεύεται την Τετάρτη η Ειρήνη Παπαδάτου

Ελληνικό: «Κλειδί» η νεκροψία – νεκροτομή για τους μυστηριώδεις 3 θανάτους

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 21χρονο που σκότωσε τη μητέρα του στη Λάρισα

Πυρκαγιά στη Ν. Μανωλάδα: Η στιγμή της έκρηξης – BINTEO