Οι μωβ μέδουσες έκαναν πρόωρη εμφάνιση – Σε ποιες παραλίες εντοπίστηκαν

04/05/2023 | 08:23

 

Την εμφάνισή τους στις ελληνικές θάλασσες έχουν κάνει ήδη για φέτος οι μωβ μέδουσες, οι οποίες είναι οι πιο τοξικές και οι πιο επικίνδυνες για τον άνθρωπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, έχουν παρατηρηθεί κυρίως στο Ιόνιο Πέλαγος, στους Παξούς και στην Κέρκυρα, καθώς και σε κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις σε παραλίες της Αττικής, αλλά και στη νότια Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιστημόνων, η θερμοκρασία της θάλασσας είναι αυξημένη φέτος κατά έναν βαθμό Κελσίου και κατά 1,5 βαθμό η θερμοκρασία στη στεριά.

Το φαινόμενο αυτό είναι άμεσα συνδεδεμένο με την κλιματική αλλαγή.

https://www.in.gr/

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”