Τραγωδία: Κοριτσάκι 6 ετών μεταφέρθηκε νεκρό στα επείγοντα – Έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις (ΝΕΟΤΕΡΑ)

27/05/2023 | 10:48

Τραγωδία στην Ξάνθη με εξάχρονο κοριτσάκι, που μεταφέρθηκε νεκρό στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες προκλήθηκαν όταν καταπλακώθηκε από τοίχο.

Ένα εξάχρονο κοριτσάκι από το Δροσερό μεταφέρθηκε χθες το βράδυ της Παρασκευής (26.5.2023) στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άτυχο κοριτσάκι από την Ξάνθη φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν υποχώρησε ένας τοίχος και το καταπλάκωσε.

Οι γονείς του παιδιού το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου οι γιατροί δυστυχώς διαπίστωσαν τον θάνατό του, απόρροια των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη.

Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθεί πώς υποχώρησε ο τοίχος και τραυματίστηκε θανάσιμα το εξάχρονο κοριτσάκι, ενώ αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν και οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου.

newsit.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος