Λούτσα: Βρέθηκε το ένα από τα τέσσερα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία των 6 Τούρκων

22/09/2023 | 13:38

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένα από τα τέσσερα όπλα που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές της Λούτσας που πριν από λίγες μέρες δολοφόνησαν τους έξι Τούρκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το όπλο που βρέθηκε προχθές από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το σημείο της δολοφονίας των έξι Τούρκων στη Λούτσα, μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Από το βαλλιστικό έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε πως πρόκειται για το ένα από τα τέσσερα εννιάρια πιστόλια που χρησιμοποιήθηκαν στο μακελειό στη Λούτσα. 

Πάνω στο όπλο δεν βρέθηκαν αποτυπώματα, ωστόσο ο βαλλιστικός έλεγχος αποδεικνύει ότι και από τη θαλάμη του συγκεκριμένου όπλου έφυγαν οι σφαίρες που αφαίρεσαν τις ζωές των έξι Τούρκων. 

Υπενθυμίζεται πως στις 11 Σεπτεμβρίου έξι Τούρκοι υπήκοοι βρέθηκαν νεκροί στην περιοχή της Λούτσας και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Τα θύματα είχαν έντονη δραστηριότητα στην Τουρκία και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως στην Γαλλία και στην Ιταλία, με διακίνηση ναρκωτικών, διακίνηση μεταναστών και εκτέλεση συμβολαίων θανάτου. Όλοι τους καταζητούνταν με εντάλματα σύλληψης.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της