Εργατικό δυστύχημα στην αμερικανική πρεσβεία – Νεκρός εργάτης που καταπλακώθηκε

06/12/2023 | 16:53

Εργαζόμενος εργοταξίου που εκτελούσε οικοδομικές εργασίες στους χώρους της πρεσβείας των ΗΠΑ ανασύρθηκε νεκρός κάτω από τοιχίο που κατέρρευσε, το πρωί της Τετάρτης (6/12). Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όμως λίγο αργότερα οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Στη συνέχεια, αντιπροσωπείες από την Ομοσπονδία Οικοδόμων και το Συνδικάτο Οικοδόμων της Αθήνας βρέθηκαν στο σημείο και προχώρησαν σε παρέμβαση στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Τέλος, κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας βρέθηκε στο χώρο του δυστυχήματος προκειμένου να πραγματοποιήσει έλεγχο.

ereportaz.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας