Δυστύχημα Τεμπών: Συνεχίζονται οι έρευνες στο Κουλούρι – Κατεστραμμένο το Καταγραφικό ETCS του Intercity

23/11/2023 | 09:32

 

 

Συνεχίζονται οι έρευνες από τους ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους ιδιώτη στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ, στο Κουλούρι, προκείμενου να εντοπιστεί περαιτέρω βιολογικό υλικό για την ταυτοποίηση του 57ου θύματος του δυστυχήματος των Τεμπών.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα το Καταγραφικό ETCS της επιβατικής αμαξοστοιχίας σφηνωμένο μέσα σε λαμαρίνες. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η ζημιά που υπέστη από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν μετά τη σύγκρουση καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την εξαγωγή οποιουδήποτε στοιχείου από αυτό.

Θυμίζουμε ότι από το σημείο της σύγκρουσης στα Τέμπη εντοπίστηκαν τα Καταγραφικά Ταχύτητας (Hasler TELOC) και ΕTCS της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Την προηγούμενη εβδομάδα εντοπίστηκε το Καταγραφικό ETCS, καθώς το συνεργείο έκοβε λαμαρίνες προκειμένου να διευκολυνθεί η δουλειά των ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων για τον εντοπισμό βιολογικού υλικού.

Να σημειωθεί ότι όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου μέχρι και την περασμένη Κυριακή έχουν ανευρεθεί «αρκετά μικρά υπολείμματα οστών και βιολογικού υλικού (λίπος), τα οποία έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για έλεγχο DNA και ταυτοποίηση».

https://www.larissanet.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ