Συντετριμμένος ο Στέλιος Ρόκκος στην κηδεία του αδερφού του- ΦΩΤΟ

03/01/2024 | 11:29

Ο Νίκος Ρόκκος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Συγκεκριμένα, ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου ανασύρθηκε πνιγμένος έπειτα από υποβρύχιο ψάρεμα, το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου.

Σήμερα, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, κηδεύεται στο νησί της Λήμνου όπου ζούσε και η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα, μετέδωσε τα πρώτα πλάνα από την εκκλησία στην οποία θα λάβει χώρα η εξόδιος ακολουθία. Η Κατερίνα Καινούργιου όμως ζήτησε να διακοπεί η μετάδοση, διότι θεώρησε ανάρμοστο να υπάρχουν κάμερες μπροστά στα πρόσωπα των ανθρώπων που θρηνούν.

Πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή, αναφέρουν πως ο Νίκος Ρόκκος θα ταφεί δίπλα στον αδερφό του, Κώστα, που πέθανε ξαφνικά τον Ιούνιο του 2021, από ανακοπή. Και τα δύο αδέρφια του γνωστού τραγουδιστή δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στη γενέτειρά τους, εκεί όπου μεγάλωσαν, δούλεψαν και άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Φίλοι, οικογένεια και συντοπίτες θα αποχαιρετήσουν τον Νίκο Ρόκκο, ο οποίος ήταν από τα πιο αγαπητά άτομα στο χωριό του Καλλιόπη, που πρόσφατα τον ανέδειξε και πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, αλλά και σε ολόκληρο το νησί.

nikos-rokkos

nikos-rokkos1

rokkos-3232

rokkos32323213

rokkos

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της