Μανώλης Μαυρομάτης: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μαζί με τη σύζυγό του

19/03/2024 | 16:13

Σε υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας χρειάστηκε να μπει και πάλι ο πρώην ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος Μανώλης Μαυρομάτης που νοσηλεύεται διασωληνωμένος μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στις 18 Φεβρουαρίου.

Ένα μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» συμπληρώνει τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του, μετά τα εγκαύματα που υπέστησαν από την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαυρομάτης έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία όπως προβλέπεται μετά το πρώτο δεκαήμερο της νοσηλείας στην εντατική.

Γίνονται συνεχώς προσπάθειες αποσωλήνωσης, ωστόσο δεν είναι επιτυχείς, γιατί ο ασθενής δεν έχει σταθερή αναπνευστική κατάσταση και χρειάζεται να μπει και πάλι σε υποστήριξη της αναπνευστικής του λειτουργίας.

Δύσκολη χαρακτηρίζεται ακόμη και η κατάσταση της Ρενας Μαυρομάτη, η οποία εξαρχής είχε διαγνωστεί με βαρύτερα εγκαύματα. Η ασθενής υποβάλλεται συνέχεια σε χειρουργικές επεμβάσεις για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά δερματικά και αναπνευστικά εγκαύματα.

Οι θεράποντες γιατροί είναι συγκρατημένοι στις εκτιμήσεις τους, αναφέροντας ότι θα συνεχιστεί η πορεία τους μέσα στην ΜΕΘ.

 

ΠΗΓΗ

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Επίθεση με μπογιές και στο γραφείο του αχαιού βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη

Πάτρα: Σφράγισμα 30 ημερών σε κατάστημα – Βρέθηκε ανήλικη μαζί με την ενήλικη αδερφή της, τι υποστηρίζει η μητέρα τους – ΕΓΓΡΑΦΑ