Θρήνος στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε από μπάζα σε κτίριο στο Πασαλιμάνι – ΒΙΝΤΕΟ

20/04/2024 | 15:59

Συντετριμμένοι φίλοι, συνάδελφοι, συγγενείς και δεκάδες συμπολίτες του αποχαιρέτισαν σήμερα (20.04.2024) τον άτυχο 31χρονο αστυνομικό Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο στην κηδεία του που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας στα Γρεβενά.

Ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος εργαζόταν και σε οικοδομή για να ενισχύσει το εισόδημά του, έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του όταν κατά τη διάρκεια εργασιών σε διώροφη κατοικία επί της οδού Νεωρίων, στην ακτή Μητσοπούλου στο Πασαλιμάνι, κατέρρευσε μέρος του κτιρίου.

Στο τελευταίο αντίο, όπως ήταν φυσικό, κυριάρχησαν ο πόνος, η θλίψη και ένα πελώριο και αναπάντητο “γιατί” όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το star-fm.gr.

 

 

Την στιγμή που το λευκό φέρετρο έμπαινε στον ναό, εκατοντάδες φίλοι, συνάδελφοι αλλά και συγγενείς, άρχισαν να χειροκροτούν, τον Αστυνομικό που έφυγε τόσο πρόωρα αλλά και άδικα από κοντά μας.

Δεκάδες στεφάνια, κατέκλεισαν από νωρίς την Εκκλησία, αν και η επιδημία της οικογένειας ήταν αντί για στεφάνια, να διατεθούν τα χρήματα στο γηροκομείο Γρεβενών. 

Ανάμεσά τους από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημητρίου Μάλλιου, του Διευθυντή της Αμεσης Δράσης Αττικής αλλά και πολλών συνδικαλιστικών ενώσεων της χώρας.

 

ΠΗΓΗ

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της