Οδηγός χτύπησε 8χρονο με το αυτοκίνητο και το εγκατέλειψε

06/05/2024 | 13:18

Ένα παιδάκι, 8 ετών, μεταφέρθηκε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στο νοσοκομείο του Ηρακλείου, καθώς τραυματίστηκε όταν το χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το ekriti, το περιστατικό σημειώθηκε στο Δάσος του Ρούβα όταν ο καθρέφτης διερχόμενου αυτοκινήτου χτύπησε το παιδί με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε, αλλά εγκατέλειψε το σημείο και το παιδί.

Η αστυνομία τώρα τον αναζητά στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

https://www.zougla.gr/

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)