Ένταση σε κρατητήρια της Αστυνομίας, διαπληκτισμοί και φωτιές σε στρώματα

07/07/2024 | 17:50

Ένταση λόγω διαπληκτισμού ανάμεσα σε κρατουμένους επικράτησε στα κρατητήρια του Αγίου Παντελεήμονα. Η κατάσταση ήταν τόσο έκρυθμη που απαιτήθηκε η επέμβαση όχι μόνο των αστυνομικών οργάνων αλλά και της Πυροσβεστικής, καθώς οι κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε στρώματα.

Η ένταση ξεκίνησε από δύο αλλοδαπούς που ήρθαν στα χέρια και γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αλλοδαποί κρατούμενοι άρχισαν να διαπληκτίζονται με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια δύο από αυτούς και η κατάσταση να ξεφύγει.

Η ένταση γρήγορα πήρε διαστάσεις και επεκτάθηκε σε όλους τους κρατούμενους, με μερικούς από αυτούς να βάζουν φωτιά στα στρώματα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, ενώ οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος κατάφεραν λίγο αργότερα να επιβάλουν την ηρεμία.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ γίνεται και έρευνα για το πώς αναπτήρας πέρασε μέσα στα κρατητήρια και έτσι οι κρατούμενοι κατάφεραν να βάλουν φωτιά στα στρώματα.

Ειδήσεις Σήμερα:

Λαβράκι φρικασέ
17/02/2026 | 10:14

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα