Τέσσερις προσαγωγές για την πυρκαγιά στα Γλυκά Νερά – Εξετάζεται αν προκλήθηκε από πτώση drone (ΒΙΝΤΕΟ)

03/07/2024 | 16:11

Η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα, στα Γλυκά Νερά, πολύ κοντά στην Αττική Οδό όπου βρίσκεται πυκνό δάσος, οφείλεται σύμφωνα με πληροφορίες σε πτώση drone.

Ο δήμαρχος Παιανίας, υποστηρίζει ότι η φωτιά στα Γλυκά Νερά ξεκίνησε από πτώση drone. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει και τέσσερις προσαγωγές.

Ευτυχώς, η φωτιά παρουσιάζει καλύτερη εικόνα, χωρίς να προλάβουν να απειληθούν περιουσίες. Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής πήγε γρήγορα στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά, με 100 πυροσβέστες, 25 οχήματα, 6 ομάδες πεζοπόρων, 7 ελικόπτερα και 9 αεροσκάφη.

Μάλιστα νωρίτερα, για τη φωτιά είχε ηχήσει και μήνυμα του 112.

 

 

newsit.gr

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα

Πάτρα: “Μπούκαραν” με πιστόλι σε καφέ μπαρ και απείλησαν ότι θα τα κάνουν “γυαλιά-καρφιά”