Στον Εισαγγελέα οι γονείς του 23χρονου ΑμεΑ που κατέληξε από θερμοπληξία, ξεχασμένος στο αυτοκίνητο

16/07/2024 | 08:11

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν οι γονείς του 23χρονου νεαρού με ειδικές ανάγκες, ο οποίος πέθανε από θερμοπληξία αφού έμεινε για ώρες στο αυτοκίνητό τους.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αμάρυνθο της Εύβοιας, το πρωί της Κυριακής. Οι γονείς συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης σε κίνδυνο.

Ο 23χρονος εντοπίστηκε από τους γονείς του, ξεχασμένος στο όχημά τους, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Οι Αρχές έχουν ζητήσει τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία αναμένεται να ρίξει “φως” στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου 23χρονου, ο οποίος ζούσε με την οικογενειά του.

https://www.ertnews.gr/

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»