Την Ουρανούπολη επιλέγουν για διακοπές πολλοί προσκυνητές του Αγίου Όρους

21/07/2024 | 23:23

Μειωμένη χαρακτηρίζουν οι επαγγελματίες την κίνηση των τουριστών στην Ουρανούπολη, που αποτελεί και το επίκεντρο του προσκυνηματικού τουρισμού λόγω του Αγίου Όρους.

Η περιοχή δέχεται πολλούς Βαλκάνιους επισκέπτες, με τους ξενοδόχους και τους επαγγελματίες της εστίασης να ελπίζουν σε αύξηση των επισκεπτών τον Αύγουστο.

«Αν δεν είχαμε το Άγιο Όρος, θα ήταν σβησμένη η Ουρανούπολη», λένε οι κάτοικοι της περιοχής.

Οι παραλίες της περιοχής έχουν κατακλυστεί κυρίως από Βαλκάνιους τουρίστες. Οι Έλληνες δεν εμφανίστηκαν ακόμη. Η κίνηση χαρακτηρίζεται μειωμένη από τους επαγγελματίες, που περιμένουν αύξηση τον Αύγουστο.

Από την Ουρανούπολη αναχωρούν τα σκάφη με τις ημερήσιες εκδρομές για το Άγιο Όρος ενώ δημοφιλής προορισμός είναι και το νησί της Αμμουλιανής που βρίσκεται ακριβώς απέναντι.

ertnews.gr

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»