Σοβαρό τροχαίο – Ακρωτηριάστηκε ποδηλάτης

23/09/2024 | 08:29

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα στην Ιεράπετρα γύρω στις τρεις το μεσημέρι, όταν ένας 63χρονος ποδηλάτης συγκρούστηκε με ακινητοποιημένο χωματουργικό μηχάνημα. Από τη σύγκρουση, ο ποδηλάτης υπέστη σοβαρό τραυματισμό και ακρωτηριάστηκε το ένα του χέρι, σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr

Ο 54χρονος που συχνά κυκλοφορούσε με ποδήλατο στη συγκεκριμένη περιοχή για άγνωστο λόγο έφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να πέσει σε χωράφι όπου βρισκόταν παρκαρισμένο το μηχάνημα (φρέζα) το οποίο τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιούσε εργασίες καθαρισμού στο ρέμα της περιοχής.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Εκεί, οι γιατροί κατάφεραν να ελέγξουν την αιμορραγία και ήρθαν σε συνεννόηση με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) για τη διακομιδή του τραυματία.

Η σοβαρότητα της κατάστασης και η ανάγκη για άμεση προσπάθεια επανακόλλησης του χεριού έκανε τους γιατρούς να ζητήσουν τη μεταφορά του ποδηλάτη με ελικόπτερο στην Αθήνα, κάτι που προς το παρόν, δεν έχει γίνει εφικτό και ο άνδρας βρίσκεται στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

https://www.newsbomb.gr/

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής