Έκλεψαν και το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

20/09/2024 | 12:23

Επιδρομή διαρρηκτών φαίνεται ότι έγινε το βράδυ που άγνωστοι άρπαξαν τους φορητούς υπολογιστές από το κτήριο που στεγάζεται το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι διέρρηξαν και γραφεία του υπουργείου Οικονομικών.

 

Συγκεκριμένα, άγνωστοι μπήκαν και σε γραφεία που βρίσκονται στην οδό Κοραή 4, στον 5ο όροφο, όπου στεγάζεται η υπηρεσία διαχείρισης προγράμματος ανθρωπίνων δυναμικών και κοινωνικής συνοχής του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Άρπαξαν τρεις οθόνες υπολογιστών, μια μηχανή καφέ και εξαφανίστηκαν.

Οι Αρχές θεωρούν ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες και συνεχίζουν την έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό τους.

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν την Κυριακή

Πάτρα: Η μουσικοθεατρική παράσταση «Ο πόνος ξεκινάει πάντα από τα ονόματα» και στη Μεγάλη Οθόνη

Ερντογάν: «Άθλια προβοκάτσια» το σκίτσο του Μωάμεθ, η ασέβεια δεν είναι αποδεκτή

Πάτρα: Τέλος στο “θρίλερ” με τον 7χρονο; Και η δεύτερη ιατροδικαστική που έγινε σήμερα, δεν δείχνει σημάδια κακοποίησης!

Η πιο φιλική προς τα παιδιά πόλη

Κεραμέως για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο: «Απλοποιεί διαδικασίες, φέρνει ρυθμίσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους & ενισχύει τους ελέγχους»

Η μοναξιά συνδέεται με 871.000 θανάτους ετησίως

Τραγωδία στην Πάτρα: Φωτιά σε διαμέρισμα στην Κορυτσάς, εντοπίστηκε απανθρακωμένη γυναίκα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)