Κύκλωμα τοκογλυφίας αναζητούν οι Αρχές

08/10/2024 | 12:59

Στην πιθανότητα η επίθεση σε βάρος επιχειρηματία στην περιοχή του Γαζίου, να μην αποτελεί «έργο» ενός μόνο προσώπου, αλλά «μήνυμα» κυκλώματος τοκογλυφίας στρέφει τις έρευνες της η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Χθες το πρωί, άτομο που δεν έχει αναγνωριστεί, εισέβαλε στο εργοστάσιο που διατηρεί ο επιχειρηματίας στην περιοχή του Γαζίου. Με την απειλή λοστού υποχρέωσε τους εργαζόμενους να εξέλθουν και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας αλυσίδα, ασφάλισε με λουκέτο την πύλη του εργοστασίου.

 

Ο επιχειρηματίας αφού ενημερώθηκε έφτασε στο σημείο, χωρίς ωστόσο να ενημερώσει άμεσα την Αστυνομία. Τότε δέχτηκε την επίθεση του αγνώστου ο οποίος τον γρονθοκόπησε και διέφυγε.

Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας εξαρχής στράφηκαν σε ζήτημα οικονομικής διαφοράς. Ο επιχειρηματίας που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, κατέθετε ως τα μεσάνυχτα, μαζί με τον γιό του, στην ασφάλεια για το περιστατικό.

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής