Μαθητής έχασε τη ζωή του πέφτοντας στο κενό από κερκίδες γηπέδου στο Ναύπλιο: «Μόνος του έπεσε δεν τον έσπρωξε κανείς», λέει ο πατέρας του

22/10/2024 | 16:31

Μια απερίγραπτη τραγωδία βιώνει η οικογένεια ενός μικρού μαθητή στο Ναύπλιο ο οποίος όπως όλα δείχνουν αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τις κερκίδες ενός γηπέδου.

Όλα έγιναν πριν από λίγες ώρες στο Ναύπλιο και από την στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική κατάληξη του παιδιού όλη η τοπική κοινωνία έχει παγώσει. Το newsit.gr επικοινώνησε με τον πατέρα του παιδιού το οποίο ήταν μαθητής Γυμνασίου.

«Μόνος του έπεσε δεν τον έσπρωξε κανείς. Πήρε αποβολή από το σχολείο τον έβαλα και εγώ τιμωρία, τον μάλωσα και του είπα σπίτι θα κάτσεις δεν θα πας πουθενά και αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί. Ήμουν στα Τρίκαλα και τώρα γυρίζω με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου και μου είπε ότι έπεσε το παιδί από ύψος», είπε ο πατέρας του παιδιού στο newsit.gr.

Στο γήπεδο του Ναυπλίου έσπευσε το ΕΚΑΒ Αργολίδας που παρέλαβε τη σορό του παιδιού, καθώς και η αστυνομία για να ερευνήσει το περιστατικό.

«Ακούσαμε ένα μπαμ και τρέξαμε. Το παιδί είχε πέσει από μεγάλο ύψος, προφανώς από την κερκίδα. Είχε χάσει τις αισθήσεις του, δεν είχε σφυγμό», δήλωσε κάτοικος της περιοχής που βρήκε το παιδί πεσμένο στο έδαφος στο πίσω μέρος των κερκίδων. «Κάλεσα κατευθείαν το ΕΚΑΒ γιατί υπέθεσα ότι χρειάζεται άμεσα βοήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Στην Πάτρα ο Άδωνις Γεωργιάδης – Επίσκεψη στα νοσοκομεία με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες