Τραγωδία: Νεκρός 68χρονος από σκάγια κυνηγού – Είχε τραυματίσει θανάσιμα και 12χρονο αγόρι

02/11/2024 | 13:56

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στο Κακοπλεύρι Καλαμπάκας, με έναν 68χρονο να πέφτει νεκρός από σκάγια κυνηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο 68χρονος φέρεται να βρίσκονταν στην περιοχή για να μαζέψει χόρτα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δέχθηκε τα σκάγια και έπεσε νεκρός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συνελήφθη ο κυνηγός και πρόκειται για αστυνομικό της Α.Δ. Τρικάλων, ο οποίος τίθεται αυτόματα σε διαθεσιμότητα.

Μάλιστα, ο ίδιος, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε το πρωί του Σαββάτου, συμμετείχε σε γκρουπ κυνηγών το 2022 στο Ελάφι όταν και από σκάγια έπεσε νεκρό ένα 12χρονο παιδί.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)