Σοκ: Νεκρό το τρίχρονο αγοράκι, που πυροβόλησαν στο κεφάλι

01/11/2024 | 12:08

Υπέκυψε στο τραύμα του το τρίχρονο παιδάκι που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στο Μαρκόπουλο το πρωί της Παρασκευής 01/11 μετά από πυροβολισμό.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 10.00 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας» το παιδί επέβαινε σε όχημα με τους γονείς του, το οποίο κινείτο στην οδό Αγίου Δημητρίου, όταν σταμάτησε δίπλα άλλο αυτοκίνητο και άρχισαν οι πυροβολισμοί, που τελικά πέτυχαν το τρίχρονο παιδί στο κεφάλι.

Αμέσως η κατάστασή του εκτιμήθηκε ως κρίσιμη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και τελικά κατέληξε.

Στο μεταξύ, θλίψη και πόνος επικρατεί στην οικογένεια του παιδιού, που έμαθε τα νέα έξω από το Νοσοκομείο Παίδων, όπου μεταφέρθηκε το τραυματισμένο παιδάκι, πριν υποκύψει στα τραύματά του.

 

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες

Στην Πάτρα ο Άδωνις Γεωργιάδης – Επίσκεψη στα νοσοκομεία με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (ΦΩΤΟ)