Πάτρα: Κυκλοφορούσε οπλισμένος σε πισίνα ξενοδοχείου – Συνελήφθη πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ

 

Κινητοποίηση της Αστυνομίας χθες για την σύλληψη πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ που κυκλοφορούσε με όπλο σε παραλιακό ξενοδοχείο της Πάτρας.

Ο συγκεκριμένος άνδρας ,σύμφωνα με πληροφορίες κυκλοφορούσε οπλισμένος στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου.

Ο Εισαγγελέας ζήτησε ψυχιατρική εξέταση και οι γιατροί πρότειναν τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική.

Ο 69χρονος απόστρατος αξιωματικός πήγε στην πισίνα του ξενοδοχείου και μπροστά στα μάτια δεκάδων πελατών επιδείκνυε στον ναυαγοσώστη ένα πιστόλι που κατείχε παράνομα και ένα μαχαίρι.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, φοβήθηκαν με την περίεργη συμπεριφορά του και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί περιπολικού που πήγε στο σημείο, συνέλαβε τον πρώην υποστράτηγο και τον οδήγησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράνομη οπλοφορία και οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές της Πάτρας.

Ο Εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο για τον οπλισμό, αλλά ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Συνοδεία αστυνομικών μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική στο Ρίο, τον εξέτασαν οι γιατροί και εισηγήθηκαν την νοσηλεία του στη Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική Πατρών.

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Αχαΐα: Οι διαρρήκτες ήλθαν από την Αθήνα, αλλά δεν κατάφεραν να αρπάξουν το ΑΤΜ – ΦΩΤΟ

Λάππα Αχαΐας: Αγωνία για τον Αλέξανδρο που τραυματίστηκε σοβαρά στο χθεσινό τροχαίο-Θα τελεστεί παράκληση απόψε στον Άγιο Γεώργιο