Αυτός είναι ο 29χρονος που αγνοείται στον Αμβρακικό – Συνεχίζονται από χθες οι έρευνες

 

 

Άκαρπες ήταν χθες οι έρευνες στον Αμβρακικό για τον εντοπισμό του 29χρονου Τάσου Κόπανου από το Μενίδι Αμφιλοχίας.

Λιμενικοί του Τμήματος Αμφιλοχίας και ντόπιοι ψαράδες αναζητούσαν μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες τον 29χρονο που το απόγευμα της Πέμπτης 26 Αυγούστου είχε βγει για ψάρεμα με ένα ακόμα άτομο στον Αμβρακικό όταν η βάρκα τους αναποδογύρισε από το ξαφνικό μπουρίνι που σάρωσε την περιοχή και έκτοτε αγνοείται.

Ο φίλος του κατάφερε να σωθεί, όμως ο 29χρονος δεν έχει βρεθεί ακόμη. Οι πληροφορίες του karvasaras.gr αναφέρουν ότι το πρωί τη Παρασκευής 27 Αυγούστου οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται, τόσο από λιμενικούς και ψαράδες που με τα σκάφη τους «χτενίζουν» τον Αμβρακικό, όσο και από δύτες που συμμετέχουν από τις πρωινές ώρες στις αναζητήσεις. Επίσης στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι ο Τάσος Κόπανος κατάγεται από την Ευρυτανία και είναι γνωστός στον χώρο του δημοτικού τραγουδιού, μιας και παίζει κλαρίνο.

https://karvasaras.gr/

Περί ενοικίων
30/05/2025 | 22:17

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έπιασα πάτο με την ηρωίνη, πίστευα ότι δεν πρέπει να ζω και να υπάρχω»

Δοκιμάστε να φτιάξετε μπισκοτάκια και παγωτά για τον σκύλο σας – Πρόταση για τούρτα γενεθλίων

Σερβία: Διαδηλώσεις φοιτητικών με αίτημα την διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών

Αρναούτογλου: Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις παραπάνω κιλά και να μην αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα υγείας

Σημαντικοί πόροι από την Ευρωπαϊκή Ένωση με στόχο τη βιώσιμη κινητικότητα

Καταγγέλλει το Ιράν αυστριακή έκθεση που αναφέρεται στο πυρηνικό του πρόγραμμα

Αποφυλακίστηκαν 14 νέοι που κατηγορούνταν για προσβολή του Ερντογάν στην Τουρκία

Δημήτρης Σταρόβας: «Είμαι σε μια περίοδο που μου συγχωρούνται όλα, με συμπαθούν και με αγαπάνε όλοι»