Aλλάζει η λειτουργία των εμποροπανηγύρεων Καλαβρύτων και Κλειτορίας

Ο Δήμος Καλαβρύτων γνωστοποιεί ότι, με τη σύμφωνη γνώμη των επιτροπών διεξαγωγής των εμποροπανηγύρεων Καλαβρύτων και Κλειτορίας, κατόπιν καθολικού αιτήματος των εμπόρων που συμμετέχουν σ’ αυτές, αλλάζει ο χρόνος λειτουργίας και διάρκειας των εμποροπανηγύρεων Καλαβρύτων και Κλειτορίας, ως εξής:

– Ορίζεται ως χρόνος λειτουργίας και διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης των Καλαβρύτων από 17 Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή έως και 26 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή 2021, για την παροχή δυνατότητας χρόνου προετοιμασίας και μετακίνησης των συμμετεχόντων εμπόρων και στις δύο (2) εμποροπανηγύρεις.

– Ορίζεται ως χρόνος λειτουργίας και διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης της Κλειτορίας από 28 Σεπτεμβρίου ημέρα Τρίτη έως και 03 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή 2021.

– Κατά τα λοιπά για την διεξαγωγή των δυο ως άνω εμποροπανηγύρεων, ισχύουν τα διαλαμβανόμενα στις υπ’ αριθμ. 63 και 64/2021 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων και στην από 06/09/2021 ανακοίνωση του υπεύθυνου COVID -19 του Δήμου και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων.

– Η παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, στους πίνακες ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος της πόλης των Καλαβρύτων και της Κλειτορίας και να γνωστοποιηθεί στον Πρόεδρο του Συλλόγου Εμπόρων.

 

ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 104 νεκροί από τις πλημμύρες στις όχθες της λίμνης Τανγκανίκα

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Ισοπαλία στο πορτογαλικό ντέρμπι με «μαγικό» Βαγγέλη Παυλίδη

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους

Εκλογές σήμερα στην Αλβανία – Ο Έντι Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία

Πάτρα: Έρχονται βροχές – Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού

Ριζότο με κολοκύθα και παρμεζάνα

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε στη Γαλλία ο Τσιφτσής