Πάτρα: Ο δήμαρχος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΔΕΗ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ:

Η Δημοτική Αρχή καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους επαγγελματίες και τους εμπόρους, τη φτωχή αγροτιά, τα Σωματεία και τους Φορείς του Λαϊκού Κινήματος να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση που διοργανώνει την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ (στην Ακτή Δυμαίων).

 

Διεκδικούμε:

Να μη γίνει καμία αύξηση στα τιμολόγια του ρεύματος και καμία διακοπή σε λαϊκές κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις.

 

Να μειωθεί η τιμή του ρεύματος κατά 50% και να καταργηθούν τα χαράτσια για τα λαϊκά νοικοκυριά.

 

Η ΔΕΗ και οι υπόλοιπες εταιρίες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, προχωρούν σε νέες, δυσβάστακτες αυξήσεις στα τιμολόγιά τους.

Ο λαός για μια ακόμα φορά, καλείται να πληρώσει το… μάρμαρο της  «απελευθέρωσης» της ενέργειας, που οι κυβερνήσεις διαχρονικά υπηρετούν.

Αυτή η εξέλιξη θα έχει δραματικές επιπτώσεις, για τα χιλιάδες νοικοκυριά της πόλης μας, που τα τελευταία χρόνια ζουν σε συνθήκες ενεργειακής φτώχειας.

Η Δημοτική Αρχή, όλο το προηγούμενο διάστημα, ήταν στο πλευρό όσων η ΔΕΗ άφησε στο σκοτάδι. Με δεκάδες παραστάσεις διαμαρτυρίας, συγκεντρώσεις μαζί με τα Σωματεία των εργαζομένων, διεκδίκησε με θετικά αποτελέσματα, την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους είχαν δυσκολία αποπληρωμής του. Στον ίδιο δρόμο συνεχίζουμε για να μη πληρώσει ο λαός τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων.

Ολυμπιακός: Η Ίντερ θέλει φιλικό με τους «ερυθρόλευκους» πριν την έναρξη της Serie A

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας: Καλοκαιρινή περιοδεία του Άρματος Θέσπιδος με την “Λοκαντιέρα” 

Φρίκη στο Μιλάνο: Κινητήρας αεροπλάνου «ρούφηξε» άνδρα στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο

Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη – Κατάσταση συναγερμού για 4 Περιφέρειες, στο “πορτοκαλί” η Δυτική Ελλάδα

Ο ΕΟΦ ανακαλεί οφθαλμικές σταγόνες – Κίνδυνος μικροβιακής μόλυνσης του προϊόντος

Μια ξεχωριστή εκδήλωση στον Παιδικό Σταθμό της Ιερά Μητροπόλεως Πατρών

Τρεις νεκροί ναυτικοί στο ελληνόκτητο πλοίο Eternity που δέχθηκε επίθεση από τους Χούθι

Ματίας Αλμέιδα: «Ελπίζω να ζήσω τη Σεβίλλη της δόξας»