Πάτρα: Ο κορονοϊός “έκλεισε” παιδότοπο!

 

Για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει κλειστός παιδότοπος στην ανατολική πλευρά της Πάτρας, μετά από κρούσμα σε παιδάκι.

Την απόφαση έκαναν γνωστή, με δημόσια ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι υπεύθυνοι του σταθμού. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας 13/09 προσήλθε ένα παιδάκι που διαγνώστηκε με κορονοϊό (η μητέρα το έμαθε αφού το έφερε). Ενημερώσαμε αμέσως όλους τους γονείς που προσήλθαν και ο παιδότοπος εκκενώθηκε. Σε επικοινωνία μας με τον ΕΟΔΥ μας είπαν να κάνουμε απολύμανση και να ανοίξουμε κανονικά. Αποφασίσαμε για λόγους ασφάλειας να κάνουμε την απαραίτητη απολύμανση από εξειδικευμένο συνεργείο. Αν και η διεύθυνση και το προσωπικό μας ακολουθούμε όλα τα μέτρα ασφαλειας,  θα προβούμε σε μοριακό test και θα ανοίξουμε πάλι στις 17/09.

Σας παρακαλούμε θερμά, όταν το παιδί σας παρουσιάζει συμπτώματα ασθένειας έστω καταρροή ή λίγο βήχα ΜΗΝ το φέρνετε στον παιδότοπο.  Ας σεβαστούμε τα υπόλοιπα παιδάκια αλλά και την επιχείρηση».

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»