Πάτρα: Ήταν θετικός στον κορονοϊό και πήγε σε ΚΕΠ με το αρνητικό test του γιού του!-Πώς τον “τσίμπησαν” οι υπάλληλοι

 

Ήταν σε γνώση του θετικός στον κορονοϊό και τριγυρνούσε σε Υπηρεσίες για να πάρει γνήσιο της υπογραφής του.

Το περιστατικό έγινε στις αρχές της εβδομάδας και ο άνδρας εντοπίστηκε χάρη στην επιμονή και τον εξαντλητικό έλεγχο στον οποίο προέβησαν οι υπάλληλοι του ΚΕΠ Παραλίας.

Πιο συγκεκριμένα όταν του ζητήθηκε να επιδείξει αρνητικό rapid test, επέδειξε εκείνο του γιού του, ο οποίος ήταν αρνητικός.

Όμως οι υπάλληλοι επέμειναν και του ζήτησαν τον ΑΜΚΑ του, τον οποίο δήλωσε πως δεν θυμόταν και στη συνέχεια την αστυνομική του ταυτότητα την οποία επέδειξε.

Έτσι αφενός προέκυψε πως το test που προσκόμισε δεν ήταν δικό του και στη συτνέχεια μέσω των συστημάτων του ΚΕΠ πως την ίδια ημέρα είχε κάνει και ο ίδιος rapid test το οποίο ήταν θετικό.

Αμέσως ενημερώθηκε η αρμόδια αντιδήμαρχος η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές ενώ ο άνδρας απομακρύνθηκε από το ΚΕΠ.

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πάτρα: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μπήκε σε αυλή σπιτιού και έκοψε φοίνικα γιατί εμπόδιζε καλώδια! ΦΩΤΟ

Καθηγήτρια κατέρρευσε σε σχολείο μπροστά στους συναδέλφους της και λίγη ώρα μετά ξεψύχησε

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Αρίστος Γεωργίου