Στη Βουλή από την Χρ. Αλεξοπούλου το Καραμανδάνειο και το Νοσοκομείο Αιγίου

 

Στη Βουλή έφερε το άκρως επίκαιρο ζήτημα της ενίσχυσης με προσωπικό στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και το Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, η Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. κα Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Μιλώντας στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής,με θέμα: Προτάσεις και κίνητρα για τη στελέχωση των δομών δημόσιας υγείας, η κα Αλεξοπούλου μετέφερε το μήνυμα της τοπικής κοινωνίας και την έκκληση της ιατρικής κοινότητας στην Αχαΐα για την άμεση κάλυψη των κενών ιατρικών θέσεων προσωπικού (αναισθησιολόγοι, ακτινολόγοι, ορθοπεδικοί, καρδιολόγοι), τόσο στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο, όσο και στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, το οποίο εξυπηρετεί ολόκληρη την ανατολική Αχαΐα. Παράλληλα, η Βουλευτής έκανε ειδική μνεία και στο πολύτιμο έργο που προσφέρουν οι δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην ευρύτερη περιοχή, όπως είναι τα Κέντρα Υγείας Ακράτας, Καλαβρύτων, Χαλανδρίτσας, Ερυμάνθειας.

Η κα Αλεξοπούλου ζήτησε να υπάρξει ακόμα πιο στενή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, τον Υπουργό κ. Θάνο Πλεύρη και την αναπληρώτρια Υπουργό κ. Μίνα Γκάγκα οι οποίοι παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση της Ειδικής Επιτροπής Περιφερειών,  έτσι ώστε να επιλυθούν τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει και να διαφυλαχθεί η εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομειακών μονάδων και των υπολοίπων δομών δημόσιας υγείας στο νομό Αχαΐας.

Το DigiWest στην πράξη: Εκδήλωση ενημέρωσης και διαλόγου στην Πάτρα

Aναζωπύρωση της φωτιάς στην Ιεράπετρα – Νέο 112 για εκκένωση τεσσάρων οικισμών

Η Ειρήνη Μουρτζούκου στη ΓΑΔΑ: «Είμαι αθώα, δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά»

Εθελοντικές αιμοδοσίες σε Αλεποχώρι και Φλόκα Αχαΐας

Β. Κικίλιας: «Όποιος νομίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιεί την κομματική σημαία ως ασπίδα είναι βαθιά νυχτωμένος – δεν είναι αυτό το DNA της παράταξης»

Ντιόγκο Ζότα: Βίντεο σοκ μετά την τραγωδία – «Ελιωσε» στις φλόγες η Λαμποργκίνι

Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Το αναμορφωμένο Δημοτικό Θερινό Θέατρο έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του

Πάτρα: Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ζητά καθηγήτρια αγγλικών