Κρίσιμη η κατάσταση του Μητροπολίτη Αιτωλίας Κοσμά – Αρνείτο να διασωληνωθεί-Τελικά οι γιατροί τον έπεισαν ΝΕΟΤΕΡΑ

Νεότερα: Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς διασωληνώθηκε και στις 3.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης διακομίστηκε  στον Ευαγγελισμό.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Ραγδαία επιδείνωση παρουσίαζει τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά.

Ο ιεράρχης μεταφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, παρά την άρνησή του τις προηγούμενες ημέρες, μετά από επίμονη παρότρυνση των γιατρών του.

Αρνείται να διασωληνωθεί

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news, τις βραδινές ώρες της Τετάρτης στο Νοσοκομείο Αγρινίου, ξεκίνησαν οι τιτάνιες προσπάθειες του υγειονομικού προσωπικού να πειστεί ο ιεράρχης και να διασωληνωθεί, με τον ίδιο να το αρνείται κατηγορηματικά.

Οι ίδιες πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι οι γιατροί δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του, καταβάλλοντας τεράστιο αγώνα να κάμψουν τις αντιστάσεις του και να κατανοήσει την κρισιμότητα της κατάστασής του, η οποία επιδεινώνεται όσο οι ώρες περνούν. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Κοσμάς βρισκόταν για αρκετές ημέρες στο σπίτι του, ενώ νοσούσε από κορονοϊό, αρνούμενος να μεταβεί στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες λάμβανε οξυγόνο για να υποβοηθηθεί η αναπνοή του.

Φωτιά στον Μαραθώνα, σηκώθηκαν 3 ελικόπτερα – 112 για απομάκρυνση των κατοίκων

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Νέος πρόεδρος ο Μάκης Κατσιγιάννης

Χωρίς προαστιακό για 9 ημέρες η Πάτρα – Διακόπτονται από αύριο όλα τα δρομολόγια

«Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» έρχεται στην Πάτρα Τετάρτη 9 & Πέμπτη 10 Ιουλίου

Κούτρας Κωνσταντίνος:  Έγραψε το απόλυτο 20 στις πανελλαδικές!

Ο Γκλεν Πάουελ πρωταγωνιστής στο ριμέικ του θρίλερ καταδίωξης «The Running Man»

Χατζηδάκης για πρόταση εξαγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών από την Euronext: Αλλάζει κατηγορία η ελληνική οικονομία

ΟΠΕΚΕΠΕ: Θέμα χρόνου η διασταύρωση στοιχείων από την ΑΑΔΕ – Έτσι θα λειτουργήσει η επιτροπή ελέγχου