Πάτρα: Τροχαίο στην ΒΙΠΕ – Εγκλωβίστηκε παιδί – Τραυματίας και ο πατέρας ΝΕΟΤΕΡΑ

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Το παιδί απεγκλωβίστηκε και μεταφέρεται στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ και άλλο όχημα του ΕΚΑΒ σπεύδει για να μεταφέρει τον πατέρα του που έχει τραυματιστεί επίσης.

Από θαύμα γλύτωσαν τα χειρότερα οικογένεια, ο άνδρας η γυναίκα και παιδί που βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο που ενεπλάκη σε τροχαίο, στην Βιομηχανική περιοχή της Πάτρας, στο ύψος των πυρηνελαιουργείων Πέττα.

Από την σύγκρουση η γυναίκα κατάφερε να βγει από το όχημα , ωστόσο το παιδί παραμένει εγκλωβισμένο και στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα και περιπολικά της Αστυνομίας, αλλά και όχημα της πυροσβεστικής για τον βοηθήσει στον απεγκλωβισμό.

 

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!