Πάτρα: Την Πέμπτη το “τελευταίο αντίο” στον Θεόδωρο Μπίρμπα

 

Σε πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο του καθηγητή Θοδωρή Μπίρμπα σε ηλικία 66 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΕΛΜΕ – Σύλλογος Δασκάλων: Για τον ξαφνικό χαμό του Θόδωρου Μπίρμπα

Ο πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με κορονοϊό. 

261021455_316540366974161_5098157908591644379_n.jpg

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, δεν είχε κάνει το εμβόλιο.

Η οικογένεια του Θεόδωρου Μπίρμπα, συγγενείς και φίλοι θα πουν το “τελευταίο αντίο” στον δικό τους άνθρωπο, την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Καμινίων.

 

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)